MATILDA - FINTESS AND HEALTH

Yesterday

Gårdagens middag på VAPIANO med mamma och syster. Pasta med jätteräkor, chili och parmesan. Jättegod!

Nyårs makeup!

Glitter


Slänger upp en snygg nyårs sminkning! Ska hämta lite inspiration från denna sminkningen! Outfiten blir en svart, kort klänning och ett par klackarskor. Funderar på om jag ska ha håret utsläppt eller uppsatt, Tror det blir utsläppt, enklast så.

Lights down lowHur snabbt har inte detta året gått? Känns som det var nyss då jag började första året på gymnasiet och nu har redan en termin gått. Jag känner att jag inte hunnit med det jag vill. Att så mycket kommit emellan och jag har varit för lat helt enkelt. Jag vill använda 2014 väl. Vill hinna med mycket och göra en massa saker. Men just detta året har jag inte haft ork. Jag har ändå prioriterat så mycket bättre än vad jag gjorde förra året. Men jag behöver fortfarande bli bättre på det. Men det är väl sånt man lär sig med tiden.

Jag blir mer och mer rädd för att tiden inte ska räcka till. För tiden går ju trots allt väldigt snabbt. 

Ocean

Jag är en känslomänniska. Så fort någonting misslyckas slås jag av motsägelserna och brottas med ångesten. Jag blir glad för småsaker men byter lika snabbt sida och gråter till Melissa Horn i min ensamma säng. Det är därför jag har så svårt att släppa människor också. Jag vill liksom inte lämna någonting som en gång gjort mig lycklig, för hur ska jag då någonsin kunna bli lycklig igen? Det är en mänsklig reflex. En försvarsmekanism. Någonting de flesta av oss gör för att upprätthålla den fasaden vi så omsorgsfullt byggt upp. Det förstår jag. Men ibland tror jag att jag känner mer än alla andra och att det är därför mitt liv är en ständig förtvivlan och bedrövelse. 
 
''Släpp honom bara'', säger min bästa vän när vi dricker té på ett fik men jag skakar på huvudet och säger att det inte är så lätt som det låter. Det är jobbigt, svårt och en mästares konst att över huvud taget tänka på livet utan oss-. Jag vill bara att någon ska förstå, men känslorna som finns i min kropp måste artikuleras genom ett folkhav av trångsynta människor som blundar och vänder kinden till när min sista överlevnadsmekanism redan slagit in. Och det skrämmer mig att det inte finns någon som hör mina förtvivlade rop på hjälp.

VSAdriana måste ju vara den snyggaste någonsin! Räknar inte in kroppen för tycker hon är alldeles för smal lika så dom andra VS modellerna. Men hon har lätt snyggaste ansiktet och håret!